Avemar hírlevél 2016. január

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. január

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Árváltozás február 1-től

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2016. február 1-től változnak áraink az Avemar Információs Központban és az Avemar Webshopban is.

Kérjük, hogy ellenőrizze készletét és amennyiben lehetősége van, vásároljon kedvező áron!


Avemar Webshop már 9 éve

A február 1-től érvényes új áraink már megtekinthetők Avemar Webshopunkban!

További fontos információ, hogy az ingyenes szállítás értékhatára 20.000 Ft-ra változik, valamint 2 vagy több doboz liofilizátum rendelése esetén csökken a készítmény ára.

Felhívjuk figyelmét, hogy Avemar Webshopunkban továbbra is megrendelhetők a Biropharma további termékei is: az Avevit és Candell étrend-kiegészítők, valamint az Immunovet termékcsalád készítményei!

Avemar Webshop árlista »


Avemar Információs Központ (Márkabolt)

2016-ban is a megszokott nyitvatartással, munkanapokon 9 és 17 óra között várunk minden érdeklődőt a 1123 Budapest, Kék Golyó u. 14. szám alatti Márkaboltunkba.

Új vásárlóinknak ajándékot és később beváltható kedvezménykupont adunk, míg a rendszeres vásárlóink automatikusan részesülnek további árkedvezményünkből is.
Telefonszám: 06 1 2020 290

Avemar Márkabolt árlisták »


Új partner és kedvező árak Szlovákiában is

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Avemar családunk új, szlovákiai partnerrel bővült!

Az Onco Pharma által készített szlovák weboldal részletes információval, a megújult webshop pedig a magyar árakhoz igazított feltételekkel várja az érdeklődőket.

Érdemes áttanulmányozni a gondozási és a hűségprogramot is, amellyel további kedvezmények érhetők el.

Szlovák nyelvű Avemar weboldal »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.