Avemar hírlevél 2017. október

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. október

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Új Avemar hűségprogram, egyedülálló kedvezményekkel: Avemar Bizalom Program

A 2017. októberben indított Avemar Bizalom Program célja, hogy a betegek számára elérhetővé tegye az Avemar tápszer rendszeres, hosszútávon történő fogyasztását (a daganatos betegség átlagosan 5 éves periódusa alatt) a lehető legkedvezőbb árak biztosítása mellett!

A Programba magyar lakcímmel rendelkező magánszemélyek léphetnek be egy regisztrációs lap kitöltésével, amely letölthető a www.avemar.hu weboldalon, illetve elérhető az Ó utca 4. és a Kék Golyó utca 14. szám alatti budapesti Avemar Márkaboltokban.

További részletek, program tájékoztató és regisztrációs lap online letöltése itt »


Szűrővizsgálatokkal a megelőzésért!

Minden rák típus annál eredményesebben kezelhető, minél korábbi fejlődési stádiumában kerül felismerésre. A szűrővizsgálatokkal lehetséges a rákos megbetegedés diagnózisa, még a kóros elváltozás korai állapotában. A betegség kimenetele így sokkal kedvezőbb, mint ha már csak a tünetek jelentkezésekor ismerik fel a kórt.

Az orvostudomány fejlődésével a szűrési módszerek megbízhatósága megsokszorozódott, az azonban továbbra is az egyén felelőssége maradt, hogy foglalkozzon egészségével és éljen az egészségügy adta lehetőségekkel!

Fontos az önvizsgálat, de még fontosabb a szakszerű, időben elindított orvosi kezelés!

További részletek a rák típusokról és azok szűrővizsgálatiról itt érhetők el »


Beszéljünk a rákról és a rákrehabilitációról!

Az OnkoRádió TATAMI című műsorában Vajda Márta beszélgetett Prof. Dr. Hidvégi Máté címzetes egyetemi tanárral, az AVEMAR feltalálójával, többek között az alábbi témákról:

  • az immunrendszer szerepe a daganatok kialakulásában,
  • rák prevenció és megelőzés,
  • a daganatok kialakulásának esélyét növelő kockázati tényezők,
  • az Avemarral kapcsolatban végzett eddigi kutatások.

A teljes rádiós interjú az alábbi weboldalon hallgatható meg »


Ingyenesen hívható anonim lelkisegély szolgálat rák betegeknek!

A magyar betegek ismeretei a rákról és a terápiákról sajnos nagyon hiányosak. A beteg és hozzátartozója is fél, hiszen számukra a rák egyenlő a halálos ítélettel. A sokszor hónapokig tartó lassú gyógyulási folyamat, az embert próbáló terápiák nagy lelkierőt, rendkívüli türelmet és bizakodást igényelnek a kezelttől.

Hazánkban ma még mindig titkolnivaló (sajnos!) lelki támogatást kérni, így a segítségre szorulók között fokozatosan és lassan terjed el a telefonon kapható segítség lehetősége, ahol a vonal végén szakképzett ügyelők támogatják a betegeket.

Az alábbi telefonszámokon érhetők el a szolgálat munkatársai:

06-80-505-675 (Ingyenesen hívható vezetékes vonalról)
06-20-331-6408 (Normál tarifával hívható mobiltelefonról)

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.