Avemar hírlevél 2015. január

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. január

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


2015-ben még több országban

December utolsó napjaiban kaptunk értesítést, hogy Tunézia Egészségügyi Minisztériuma Gyógyszerészeti és Orvostudományi Igazgatósága is engedélyezte az Avemar granulátum és filmtabletta forgalmazását. A folyamatban lévő engedélyezések alapján 2015-ben további országokban és formulákban indulhat el az Avemar készítmények értékesítése.

Tovább a nemzetközi Avemar oldalra »


Avemar készítmények több kiszerelésben is

Vásárlóink lehetőségeinek megfelelően a filmtabletta elérhető 150, 300 és 600 darabos kiszerelésben is, az italporból pedig 14 és 30 tasakos verzió is kapható.
Az életminőségre gyakorolt kedvező hatásai miatt, elsősorban a téli hónapokban a 150 szemes tablettát ajánljuk nem daganatos betegeknek is: napi 2-3 tablettával számolva így egy flakon akár 50-75 napra is elegendő.

Tovább a webshopra »


Büszkék vagyunk tudományos eredményeinkre

A PubMed adatbázisa a világ legelterjedtebb orvosi adatbázisa, a National Library of Medicine (USA) hozta létre és tette szabadon hozzáférhetővé. Több mint 4800 folyóiratot indexel az élettudományok területéről. A bibliográfiai adatokon kívül a publikációkhoz egy összefoglaló is tartozik, és a legtöbbnél a szöveges dokumentum is azonnal letölthető.
Az Avemar kulcsszót beírva 34 találatot kapunk!

Tovább a Pubmed oldalára »


Kemoterápia alatt – Étrendi tanácsok

A kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásaként a betegeknek gyakran megváltozik a szag- és az ízérzékelése, csökken az étvágya. Ez a nem mindennapi szakácskönyv összefoglalja a kemoterápia, illetve a sugárkezelés alatti táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és ízletes recepteket gyűjt egybe, amelyek elkészítésével a betegek még élvezni is tudják az étkezést.

Könyvajánló és rendelési lehetőség »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.