Avemar hírlevél 2014. október

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. október

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Avemar akciók október végéig!

Még néhány napig akciós áron vásárolhat 3 havi Avemart a Kék golyó utca 14. szám alatti központunkban és az Avemar Webshopban.
Rendelés telefonon: 06 (1) 412-2619

Tovább az Infomációs Központ weboldalára »
További részletek a webshop termékválasztó oldalán »


Már 8 Avemar InfoPont Romániában

A nagyváradi információs központ mellett már Temesváron, Brassóban, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Bukarestben is Avemar InfoPont áll az érdeklődők és vásárlók rendelkezésére. A magyar és román nyelvű weboldalon minden fontos információ elolvasható a Romániában elérhető Avemar granulátumról és filmtablettáról.
A készítmények ára megegyezik a magyarországi InfoPontok áraival!

Tovább az avemar.ro weboldalra »


A fermentált búzacsíra-kivonat felfedezéséről

„....Szent-Györgyi eredeti felvetése nyomán a búzacsírát kezdtük vizsgálni. Félreértéseket elkerülendő írom: nem a csírázóbúzáról, nem a fűszerű csíranövénykéről, hanem arról, a magban lévő, anatómiailag jól elkülönülő részről beszélek, amit búza-embriónak, csírának hívunk ...”
Dr. Hidvégi Máté írása elolvasható Facebook oldalunkon.

Tovább az Avemar Facebook oldalára »


Candell, a természetes B-vitaminkomplex

Az Avemar gyártójának közkedvelt étrend-kiegészítő terméke a Candell. A csokoládé ízű szelénes élesztőtablettában lévő hatóanyagok (tiamin, B6 vitamin, szelén) hozzájárulnak a haj a bőr és a köröm normál szerkezetének fenntartásához. Kategóriájában nagyon kedvező árú készítmény megvásárolható a webshopunkban.
Érdemes akár az Avemarral együtt megrendelni a családtagoknak!

Tovább a Candell weboldára »
Tovább a webshopra »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.