Avemar hírlevél 2014. március

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. március

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Elkészült új termékünk az Avemar [Oncomar] liofilizátum!

Áprilisban kerül a patikákba és az Avemar InfoPontokba a korábban Oncomar néven elérhető Avemar liofilizátum. A legmodernebb technológiával, fagyasztva szárítással készülő fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. A liofilizátum a kiváló minőségű hazai alapanyagoknak köszönhetően a korábbihoz képest kedvezőbb áron vásárolható majd meg!

A készítmény információs weboldala »


Dr. Hidvégi Máté előadása március 27-én a Duna Palotában

„Megerősödni és legyőzni“ című, az onkológiai kezelések kiegészítő lehetőségeit bemutató rendezvényen Professzor úr 45 perces előadása 4 órakor kezdődik, majd 5 órától személyes konzultáción válaszol a kérdésekre. A belépés ingyenes, de a terem befogadóképessége korlátozott, ezért érdemes az alábbi telefonszámokon regisztrálni: 06-20-465-1651 és 06-20-465-5595

Az esemény plakátja itt megtekinthető »


Szállítási díj akció az Avemar webshopban

Március 24-től április 30-ig már 15.000 Ft rendelési érték felett ingyenes a kiszállítás, így akár 1 doboz Avemar italpor, 1 doboz 300 db-os Avemar filmtabletta vagy hamarosan az új Avemar liofilizátum is megrendelhető díjmentesen. Próbálja ki webshopunkat most! Kedvező árak, másnapi kiszállítás, fizethet a futárnak készpénzben, de választhat átutalást vagy bankkártyás fizetést is. Már 7. éve az Önök szolgálatában!

Tovább az Avemar Webshopra »


A rák megelőzhető! Mi is ott leszünk március 29-én!

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2014. március 29-én, szombaton, reggel 8 órától délután 16 óráig tartó Egészségnapjára, melynek középpontjában ezúttal a rákszűrés áll. Az ingyenes, beutaló nélkül elvégezhető vizsgálatok célja, hogy megelőzzük az esetlegesen kialakuló daganatos betegségeket, valamint hogy ezek kezelése mihamarabb megkezdődjön. További információ »

Az esemény plakátja ide kattintva tekinthető meg »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.