Avemar hírlevél 2014. július

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. július

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Legmegbízhatóbb Márka Díj Dél-Koreában

Az Ázsiában rendkívül nagy presztízsű "Legmegbízhatóbb Márka" - The Customers Most Trusted Award díjat nyerte el az Avemar Dél-Koreában. A díjat odaítélő bizottság kiemelte, hogy az Avemar azon készítmények közé tartozik, amely az elégedettségi felméréseken évek óta a vásárlók legnagyobb bizalmát élvezi. Az Avemar koreai forgalmazója úgy fogalmazott, hogy az Avemar vásárlóinak legnagyobb hányada visszatérő vásárló, vagyis a termékbe vetett bizalom a díjon kívül is jól érzékelhető.

Képek a díjátadóról a koreai weboldalon »


Nyáron is várjuk Információs Központunkban

Az Avemar Információs Központ hétköznapokon 9 és 17 óra között várja az érdeklődőket és a vásárlókat a Kék Golyó utca 14. szám alatt. Információs szolgáltatásunk mellett lehetőség nyílik termékeink megkóstolására vagy termékminták igénylésére otthoni kipróbálásra.
A nyári forróságban hírlevél olvasóinkat egy pohár ásványvízre és egy kis hűsölésre is szívesen látjuk.

Információk a Központról és tanácsadásainkról »


Italpor akció meghosszabbítva!

Avemar italpor akció: 5-t fizet 6-ot kap!
5+1-es akciónk keretén belül most 6 doboz, azaz 84 tasak italpor ára 39.500 Ft! Az akció augusztus 31-ig tart. Kiszámoltuk, ez most nagyon megéri, mert így 30 tasak ára 14.107 Ft! Az Avemar Webshopban 19.000 felett ingyenes a kiszállítás!
Hívja ügyfélszolgálatunkat a 412-2619-es számon vagy keresse webshopunkban az 5+1 akciós italpor terméket!

Tovább a webshopba »


Sajtóban megjelentek pontosítása

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának tárgya nem az Avemar gyógyhatásának vizsgálata volt, hanem a kereskedelmi kommunikáció jogszerűségének vizsgálata. A GVH valójában azt vizsgálta, hogy az OÉTI által „AVEMAR speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére” néven engedélyezett termék hirdetése a hatályos jogszabályoknak megfelel-e, és nem értékelte – nem is értékelhette – érdemben a termékkel kapcsolatos kutatási eredményeket.

További információ a weboldalon »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.