Avemar hírlevél 2014. április

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. április

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Kapható az Avemar liofilizátum!

Országszerte az InfoPontokban is megvásárolható már a korábban Oncomar néven elérhető Avemar liofilizátum. A legmodernebb technológiával, fagyasztva szárítással készülő fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. Kedvezményes fogyasztói ára: 19.900 Ft/doboz.

A készítmény információs weboldala »


Szállítási díj akció az Avemar webshopban

Április 30-ig tart még az akció! Most akár 1 havi Avemar italpor, a 300 db-os Avemar filmtabletta vagy az új Avemar liofilizátum is megrendelhető díjmentesen. Próbálja ki webshopunkat most!
Kedvező árak, másnapi kiszállítás, fizethet a futárnak készpénzben, de választhat átutalást vagy bankkártyás fizetést is.

Tovább az Avemar Webshopra »


Új Információs Pontok Romániában

A Kolozsváron és Marosvásárhelyen megnyílt Avemar Információs Pontokban is kedvező áron vásárolható meg az Avemar granulátum és a filmtabletta. Az InfoPontokban lehetőség van a készítmények kipróbálására és információs anyagok átvételére is.

Román nyelvű weboldal »
Erdélyi InfoPontok elérhetősége »
Avemar Webshop Romániában is »


Spanyolországban is kapható a granulátum

A díjnyertes Avemar granulátum felkerült a Spanyolországban kedvelt és neves VITAE gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég kínálatába, így már számos gyógyszertárban, üzletben, webáruházban megvásárolható és megrendelhető.

A forgalmazó cég weboldala »
Spanyol webáruházak elérhetőségei »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.