Avemar hírlevél 2013. október

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. október

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Újdonság: italpor rákbetegek részére!

Már megvásárolható a Biropharma új terméke, az Avemar italpor daganatos betegek részére. A készítmény a granulátum továbbfejlesztett változata, amelynek édesítéséhez stevia kivonat, a formulálásához pedig növényi rostok kerültek felhasználásra. Elkészítése és szedése egyszerű, napi egy tasak italport egy pohár hideg vízben javasolt feloldani és elfogyasztani.

Tovább az italpor weboldalára »


Megkóstolható az italpor

Amennyiben Ön rosszindulatú daganatos megbetegedésben érintett és szeretné vásárlás előtt kipróbálni, megkóstolni új termékünket, erre most lehetőséget adunk. Országszerte az Avemar Márkaboltokban és az Onco-Shopokban kérheti az ingyenes Avemar italpor próbacsomagunkat, vagy az alábbi űrlap kitöltése után postázzuk a megadott címre.

Információs Pontok listája »


A fermentált búzacsíra-kivonat felfedezéséről

„Szent-Györgyi Albert azt nyilatkozta a Délmagyarországban, hogy szegedi évei alatt nagyapám volt a legjobb barátja. Szent-Györgyivel Budapesten személyesen is találkoztam. Hatására lettem rákkutató.”

dr. Hidvégi Máté írását (Paramedica Magazin) itt olvashatják el.


Elindult a romániai webshop

Elindult Romániában is az Avemar Webshop, így már a határon túl is kedvező áron rendelhető meg a 30 tasakos Avemar granulátum (199 RON) és a 300 db-os Avemar filmtabletta (235 RON). A kiszállítás (29 RON) a nagyváradi Avemar Információs Központból történik.

A hivatalos román Avemar Webshop elérhetősége: www.avemarshop.ro


Csütörtökig tart a Webshop akció

Már 14.000 Ft feletti rendelés esetén sincs postaköltség, így akár 1 doboz granulátum vagy 1 doboz 300 darabos filmtabletta is szállítási költség rendelhető! Továbbra is érdemes a csökkenő dobozárak miatt egyszerre több dobozzal rendelni. Már az italpor is megrendelhető!

Tovább az Avemar Webshopba »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.