Avemar hírlevél 2013. június

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. június

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


Szedhető-e az Avemar az onkológiai kezelések alatt?

A Paramedica Egészségmagazin 2013. június-júliusi számában megjelent írásból megismerhetők az elmúlt években gyógyszerkutatók és onkológusok által végzett szigorú gyógyszerkölcsönhatási vizsgálatok eredményei: adható-e együtt a készítmény kemoterápiás és egyéb rákellenes szerekkel?

A cikk itt elolvasható »


Avemar percek vasárnaponként 10 órakor az RTL Klub-on

Négy részes sorozatunk első adásában Csákvári-Sarnyai Eszter manöken mesélte el, hogyan sikerült legyőznie a Hodgkin-limfómát, a másodikban pedig Dr. Vasváry Artúrné, a Magyar Rákellenes Liga tiszteletbeli elnöke mesélt évekkel ezelőtti rákbetegségének diagnosztizálásáról és a korai felismerés fontosságáról. A két riport megtekinthető weboldalunkon, a teljes műsorok pedig itt: http://www.rtlklub.hu/most/musorok/egeszsegkalauz

Sorozatunk következő adása június 23-án 10 órakor az RTL Klub-on!


Megújulnak az Avemar granulátum tasakok

Júniustól egyre több Avemar granulátum dobozban találkozhatnak már az új megjelenésű Avemar tasakokkal. A tasakok mindkét oldalára felkerült a feltaláló, dr. Hidvégi Máté védjegye, a HIDVÉGITM felirat, illetve a termék és a gyártó logója arany és fehér színekben. A tasakok beltartalma nem változik.


Hasznos tanácsok az Avemar szállítására és tárolására kánikulában

Ne felejtse az autóban, ha hazaért, egyből tegye a hűtőbe. Ne vásároljon ott, ahol nem gondoskodnak a hűvös tárolásról. Ha sokáig tart a bevásárlás, tegye a készítményt hűtőtasakba. Ha nem férnek el a dobozok a hűtőben, akkor vegye ki a tasakokat a dobozból, úgy biztosan sikerül. Ajánljuk webshopunkat, ahol a meleg nyári napokban - felár nélkül - jéggel hűtött, hungarocellel bélelt dobozban történik a kiszállítás.

Tovább a webshopra »